Consulaat-Generaal van België in Jeruzalem
Home Consulaire diensten Legalisatie van documenten die aan de Belgische autoriteiten voorgelegd moeten worden

Legalisatie van documenten die aan de Belgische autoriteiten voorgelegd moeten worden

1. Documenten afgegeven door Palestijnse autoriteiten

Het originele document moet gelegaliseerd worden door het Palestijne Ministerie van Buitenlandse Zaken in Ramallah (www.mofa.pna.ps) en vervolgens door het Consulaat-generaal van België in Jeruzalem.

Voor meer informatie over de legalisatieonkosten op het Consulaat-generaal van België in Jeruzalem: consulaire tarieven.

Vertalingen

De handtekening van de vertaler moet gelegaliseerd worden door het Palestijne Ministerie van Buitenlandse Zaken in Ramallah (www.mofa.pna.ps) en vervolgens door het Consulaat-generaal van België in Jeruzalem.

Voor meer informatie over de legalisatieonkosten op het Consulaat-generaal van België in Jeruzalem: consulaire tarieven.

 
2. Documenten afgegeven door de Israëlische autoriteiten

Het originele document moet gelegaliseerd worden door een Apostille afgegeven door het Israëlische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Voor meer informatie: www.mfa.gov.il/MFA/About+the+Ministry/Consular_affairs/PublicDocumentsEng.htm

Vertalingen

De vertaling gecertificeerd door een Israëlische notaris moet gelegaliseerd worden door een Apostille afgegeven door de ”Magistrate Court” (Beit Mishpat Hashalom).

 
3. Documenten afgegeven door andere autoriteiten

Gelieve hier te verifieren of het document gelegaliseerd dient te worden, of er een Apostille nodig is, en of er een vrijstelling van legalisatie is (het hangt af van het type document en van het land van afgifte).